mandag den 12. november 2012

JUL

Nu er jeg gået i gang med juleproduktionen, som er ved at være en fast tradition. Det bliver en serie af mini-plancher af forskellige dyr i forskelligt humør. De koster mere i år, fordi jeg gøre mig mere umage. Mit nye julemotto lyder; 'gør dig umage med alt, også selvom du er sur. Gør dig umage med at være sur.' Selvom julen er hjerternes fest, så er det hele jo ikke en fest.

6 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se, hvad der kommer i butikken, og er vild med dine mottoer. Jeg glæder mig også til at køre rundt ude i sommerlandet og se på kalkmalerier sammen med dig. Vi skal have fundet den der kirke på Fyn, hvor alle tegninger er sjofle.

  SvarSlet
 2. Kære Signe, det glæder jeg mig til. Hvornår cirka kommer tegningerne til salg? De plejer jo at blive solgt meget hurtigt, så jeg vil gerne kunne sidde klar :-) Mette

  SvarSlet
 3. Og Dorthe, jeg glæder mig så meget til sommer.

  SvarSlet
 4. Tak, det vil jeg glæde mig til. Hilsner Mette

  SvarSlet
 5. "gør dig umage med alt, også selvom du er sur. Gør dig umage med at være sur". Det er det bedste motto i verden. Det er meget bedre end at være sur end at være tvangs-glad. Og jul er ikke kun godt. Basta.

  Håber jeg kan komme til at købe et surt/små-muggent dyr til dit julesalg.

  KH
  tina

  SvarSlet