onsdag den 2. januar 2013

TEGNEUNDERVISNING
Jeg starter to hold på på aftenskolen på Byhøjskolen i Mejlgade i Århus. Begge hold ligger onsdage. Det ene om eftermiddagen og det andet om aftenen. Eftermiddagsholdet er et hold for alle, både øvede og nybegyndere, som ønsker øvelse i at tegne frit og ubesværet. Tegneundervisningen er eksperimenterende og den udvikler evnen til at se og arbejde med tegning uden hæmmende forestillinger om, hvordan en "rigtig" tegning ser ud. Arbejdet er øvelsesbaseret og der arbejdes ikke frem mod at skabe færdige værker. Aftenholdet har overskriften "den fortællende tegning". På dette hold prøver vi bevidst at skabe fortællinger i tegningen, men vi forsøger også at lade tegningen styre os hen mod fortællinger, som vi ikke anede eksisterede. Vi arbejder med erindring, idéudvikling og den skøre fortælling. Vi kommer både til at arbejde med tegning og tekst og alle deltagere bliver opfordret til at arbejde med en skitsebog dagligt under hele forløbet. Holdet er for alle, men det er en fordel, hvis du har en smule tegnetræning. Begge hold koster 1200,- incl materialer og starter onsdag d. 6 feb. Tilmelding sker gemmen Byhøjskolens hjemmeside. Vi ses!

4 kommentarer:

 1. Det bliver dejligt. Glæder mig meget til at starte igen. Synes bare der er vildt lang tid til....Du må begynde at lave kurser som kan fylde vores sommer og vinterhuller ud. Hvad gør vi fx når det her kursus stopper i forsommeren og først starter igen til efteråret? Hva? Meget mere Signeundervisning tak!
  Og godt nytår! Anja

  SvarSlet
 2. Hehe, hej Anja. Jeg vil gerne lave weekendkurser og måske også et sommerkursus. Jeg skal bare lige finde nogle egnede lokaler:-) Vi ses snart:-)

  SvarSlet
 3. Hej Signe. Hvornår starter/startede tegneholdene? og hvor kan man se info om det? Er interesseret:)
  Hilsen Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. var vist for hurtig der. Jeg fandt ud af det! :) Kommer onsdag.

   Slet